Tällä sivulla on listattu parhaat sivustot, joiden kautta kannattaa osallistua kyselytutkimuksiin. Tein tämän vertailun sen takia, koska osa palveluista tarjoaa niin huonoja ehtoja, että se on täyttä ajan tuhlausta, jos niiden kautta osallistuu maksettuihin kyselytutkimuksiin. Netistä löytää paljon eri palveluita, jotka lupaavat palkkion (rahaa tai lahjakortteja) kyselyihin vastanneille, mutta todellisuudessa homma on mutkikkaampi ja palkkioita on haastava saada ulos palveluista. Tässä kuitenkin tämän hetken parhaat kyselypalvelut sekä niiden plussat ja miinukset:

#1 Toluna Influencers

Toluna on yksinkertaisesti paras näistä palveluista ja he tarjoavat palkkioksi lahjakortteja erittäin tunnettuihin liikkeisiin ja yrityksiin. Palvelu on helppokäyttöinen ja se toimii suomen kielellä, joten sitä on todella helppo käyttää.

Toluna palkinnot ja kokemuksia

Kyselyjä täyttämällä ansaitset pisteitä, joita voit vaihtaa lahjakortteihin tai suoraan rahaksi (PayPal-tilille). Sinulla on myös mahdollista lahjoittaa palkintorahoja hyväntekeväisyyteen, jos se tuntuu sinusta hyvältä. Tämä on kätevä ja miellyttävä tapa tehdä itselleen lisätienestiä. Kun olet rekisteröitynyt mukaan, niin voit ladata myös mobiilisovelluksen, jonka avulla voit vastata kyselyihin ihan missä vain.

Esimerkiksi viimeisimpiä kyselyitä, joihin olen itse vastannut ovat koskeneet kodin elektroniikkaa (TV ja kodinkoneet) sekä eri viinejä. Näihin kyselyihin on ollut tosi hauskaa vastata!

Liity mukaan!

#2 Mielipidemaailma

Hyvä suomen kielinen palvelu, jossa kyselyihin on helppoa ja mukavaa vastata. Rekisteröinti on hieman pitkä, mutta kun siihen malttaa vastata huolella, niin sen jälkeen ovet aukeavat mielenkiintoisiin juttuihin. Mielipidemaailman maksetut kyselyt ovat hieman lyhyempiä kuin Tolunan ja niistä saa vähän vähemmän pisteitä kerralla. Itse suosittelen liittymään molempiin palveluihin ja vastaamaan aina niihin kyselyihin, jotka ovat kaikkein mielenkiintoisimpia!

Mielipidemaailman palkinnot

Mielipidemaailma tarjoaa myös hyvät palkinnot. Palkintopaikkoja on hieman vähemmän kuin Tolunalla, mutta siitä huolimatta voit vaihtaa kerätyt pisteet joko euroiksi tai lahjakorteiksi.

Tule mukaan!

3# Nielsen paneeli (lahjakortteja)

Skannaamalla taloutesi ostokset pääset kertomaan valmistajille ja jälleenmyyjille millaiset tuotteet miellyttävät juuri sinua. Kiitokseksi skannauksesta voit lunastaa tuotteita ja lahjakortteja pistekaupastamme. Jokaisesta skannaamastasi viikosta saat pisteitä vaihdettavaksi huippu hyvälaatuisiin lahjoihin. Osallistut tällöin myös automaattisesti kuukausittain järjestettäviin arvontoihin.

Tule mukaan!

 

Parhaat maksetut kyselyt vertailussa

SivuLisätiedotArvostelu
TolunaKorvaus 3-5 € / kysely
Nielsen KuluttajapaneeliTienaa noin 100-200 €/kk täyttämällä kyselyitä.
MielipidemaailmaArvonta 1000 € palkinto
ClixsenseVkobonukset jopa 50-100 €
VaikuttajapaneeliKorvaus 0,50 – 1,50 € / kysely
Discshop-raatiHieman vanhan

Kokemuksia maksetuista kyselyistä

Yleiset kokemukset ovat erittäin positiivisia. Tutkimuksiin vastaaminen on lähes aina hauskaa ja sitä tekisi mielellään ilman korvaustakin. On tosi haukaa, että siitä saa myös palkkion. Jos vertaat kyselyihin vastaamista esimerkiksi pullojen keräämiseen, niin se on ainakin tuhat kertaa hauskempaa. On myös hienoa, että useimmat palvelut mahdollistavat palkintopisteiden lahjoittamisen hyväntekeväisyyteen. On kiva, että hyvää voi tehdä ilman, että sinun itse tarvitsee siirtää rahaa omalta tililtäsi.

Toki välillä kyselyt ovat pitkiä ja vaativat ajatusta. Välillä voi tulla tilanne vastaan, jossa sinun ikä, sukupuoli tai elämäntilanne on sellainen, että kyselyjä ei ole tarjolla. Olen huomannut sen, että perheelliset naiset ovat todella houkutteleva kohderyhmä näissä tutkimuksissa. Olen kokeillut rekisteröityä näihin palveluihin hieman eri "profiileilla", että olen saanut selville kenelle näitä kyselyitä on tarjolla eniten.

Kyselytutkimukset ja verotus

Pääsääntöisesti nämä tutkimusten tulot ovat sellaisia, että ne voi lunastaa lahjakortteina ja jos tulot jäävät maltillisiksi, niin silloin niitä ei välttämättä tarvitse ilmoittaa verotuksessa. Tämän tiedon olen saanut veroviranomaiselta, mutta se voi olla osittain vanhentunutta. Viimeisin tieto kannattaa tarkistaa lähimmästä verotoimistosta.

Muut tavat tienata rahaa?

Jos tämä tapa ei kiinnostanut sinua, niin netin avulla ja kotona voi tienata rahaa hyvin monella eri tavalla. Jos haluat oppia uusia tapoja tienata rahaa, niin lue tämä blogikirjoitus: 12 tapaa ansaita enemmän rahaa.

Toinen vaihtoehto on tienata klikkailemalla mainoksia, joista maksetaan palkkio. Katso alta taulukko suosituimmista palveluista, joissa voit ansaita rahaa klikkailemalla erilaisia mainoksia suoraan puhelimella tai tietokoneella.

SivuArvostelu
ySense

Neobux