Näin rakennan lisätulon netissä -haaste

Rakenna lisätulo netissä -haaste

Nyt ollaan isojen asioiden äärellä, koska ajattelin kertoa sinulle minun tämän vuoden tavoitteeni. Juhannus on vietetty ja vielä on kesää jäljellä, mutta kesän jälkeen tulee taas pimeys, räntäsateet ja masentavan pitkä syksy. Ajattelin ennakoida asioita ja ajattelin, että silloin olisi mahtavaa olla jossain, jossa on aurinkoista ja lämmintä yli 20 astetta, eikö niin?

Miten siihen tilanteeseen voi päästä?

Rakenna itsellesi sivutoiminen “nettibisnes”, josta saat päätoimisen tulon. Kuulostaa hyvältä, mutta onko se mahdollista toteuttaa? Tottakai on. Se ei tule ilmaiseksi, eikä se tule helpolla, mutta se on mahdollista kaikille. Sinun täytyy olla valmis tekemään se, minkä se vaatii. Gary Vaynerchuk on hyvä mentori tässä asiassa ja tästä alta saat reilun minuutin mittaisen vinkin, mihin sinun täytyy olla valmis, jos haluat nauttia unelmien elämää.

Omat tavoitteeni

Päätin tehdä tämän projektin haasteen muotoon, että sinäkin innostuisit ja voisit suunnitella itsellesi sopivan haasteen. Koska tämä on haaste, niin pitäähän minullakin olla siihen sopivat tavoitteet. Vuoden 2018 tavoitteeni ovat seuraava:

Tehdä 5000 €/kk lisätuloa tammikuussa 2019 netin kautta.

Tämä tarkoittaa sitä, että rakennan sellaisia tulonlähteitä, joista saan 5000 € kuukausitulon netin kautta ensi vuoden tammikuussa ja siitä eteenpäin. Tämä tulo tulee siis sivutoimisten juttujen kautta, enkä laske tähän mukaan oman päätyöni Hakukonekeisarin kautta tulevia tuloja.

Haaste on suuri, mutta niin se pitääkin olla. Jos tavoittelisin 500 €/kk lisätuloa vuoden loppuun mennessä, niin minulla ei olisi kiire viedä asioita eteenpäin joka päivä.

Miksi tavoittelen rahaa?

Oikea tavoitteeni ei liity tuohon summaan, vaan se liittyy siihen mitä sillä voi tehdä. Tällä hetkellä minulla on kaksi suurta tavoitetta: hankkia vaimoni kanssa unelmien koti, joka on jo mietitty valmiiksi. Toinen tavoitteeni on matkustaa noin neljä kuukautta vuodesta vaimoni kanssa ulkomailla. Nämä molemmat vaativat paljon rahaa, enkä halua tehdä kompromissia unelmien kodin kanssa tai lähteä budjettimatkalle, niin sen takia olen valmis tekemään kaiken sen, mitä tämä tavoitteiden saavuttaminen vaatii.

Sinun vuorosi

Oletko sinä valmis aloittamaan haasteen? Haluatko saavuttaa unelmien elämän, jossa voisit tehdä töitä ajasta ja paikasta riippumatta? Matkustella juuri silloin kuin haluat juuri sinne minne haluat? Jos nämä ajatukset pyörivät mielessäsi, niin valitse nyt itsellesi sopiva tavoite: euromääräinen tai joku muu. Ennen tavoitteen asettamista mieti vastaus tähän kysymykseen:

Miksi haluat saavuttaa juuri tämän tavoitteen? Silloin, kun sinulla on riittävän suuri syy saavuttaa tavoitteesi, niin silloin jaksat yrittää vaikeinakin aikoina ja silloin sinulla on hyvät mahdollisuudet onnistua. Vaikeita aikoja tulee aina ja sen takia niihin on tärkeä varautua jo ennakkoon.

Haasteen lähtötilanne

Koska tavoitteeni on suuri, niin ajattelet varmaan että minulla on tällä hetkellä jo hyvät tulot näistä nettibisneksistä ja minun tarvitsee enää kehittää niitä vain vähän, että voin saavuttaa tavoitteeni. Todellisuus on se, että olen aika lähellä alkupistettä. Olen rakentanut muutamia nettisivuja tässä vuosien varrella, mutta ne eivät ole tuottaneet minulle juuri mitään. Korkeintaan muutamia euroja kuukaudessa AdSense-mainostuloja.

Olen kuitenkin päättänyt keskittyä enemmän Affiliate-markkinointiin ja ajattelin hankkivani pääosan tuloista affiliate-sivujen avulla. Viime perjantaina oli historiallinen päivä ja et usko kuinka innoissani olin silloin. Sain elämäni ensimmäisen komission affiliate-myynnistä. Summa ei ollut suuri, mutta se merkitsi minulle paljon, koska sain vahvistuksen siitä että tämä toimii! Alla kuvakaappaus mailistani todisteeksi tästä.

Ensimmäinen affiliate-komissio

En ole koskaan ollut varmaan niin onnellinen 3,30 €:n suuruisesta summasta. Enää minun tarvitsee saada lisää vain 4996,70 € kuukaudessa. Tästä se lähtee!

Tulen päivittämään tänne blogiin kuulumisia matkan varrelta ja pyrin myös jakamaan mahdollisimman paljon tietoa siitä, mitä kannattaa tehdä ja mitä ei kannata tehdä.

Mahtavaa päivän jatkoa!

-Ville

 

2

Vastaa