Miten saada helppoa rahaa kotoa käsin?

Otsikko voi kuulostaa liian hyvältä ollakseen totta. Se on kyllä täysin mahdollista, mutta yksi asia kannattaa huomioida: helppo ei aina tarkoita samaa kuin pienellä vaivalla. Rahan tekeminen helposti tarkoittaa tässä yhteydessä sitä, että sinulla ei tarvitse olla mitään erikoistaitoja, vaan sinulla pitää olla aikaa, jonka vaihdat rahaan.

Muista se, että saadaksesi rahaa, sinun täytyy antaa ensin arvoa toiselle. Ennen rahan tekeminen oli paljon vaikeampaa, mutta nykyisin etätyömahdollisuudet ja internet ovat mahdollistaneet todella paljon. Seuraavaksi kerron sinulle muutaman hyvän tavan kuinka tehdä rahaa helposti ja nopeasti netissä. Oletko valmis?

Tee kotona töitä, vaikka koiran kanssa

Tienaa nopeasti rahaa kotona – kokeile näitä!

Itse suosittelen aloittamaan jollain helpolla ja varmalla tavalla. Tällä tarkoitan sitä, että vaihda aikaasi sellaiseen ansaintamahdollisuuteen, jossa saat varmasti tulon. Tästä hyviä esimerkkejä ovat mainosten klikkailu ja kyselytutkimuksiin vastaaminen.

Näillä tavoilla sinun on helppo saada itsellesi lisää rahaa ilman, että teet töitä. Katsotaan tarkemmin, kuinka ansaitset rahaa heti.

1. Maksetut kyselytutkimukset

Tämä perustuu siihen, että vastaat kuluttajakyselyihin (samantyylisiin, joihin vastaamme ilman mitään korvaustakin). Ne ovat usein aika lyhyitä kyselyitä ja markkinatutkimuksia, joista sinulle maksetaan korvaus.

Korvauksen määrä liikkuu yleensä 1-4 €/vastattu kysely ja aktiivisesti niihin vastaamalla voi tehdä itselleen ihan ok tason tuntipalkan. Osa kyselyistä on englanniksi ja osa suomen kielellä. Jos osaat perustason englantia, niin voit hyvin vastata myös niihin kyselyihin.

Alla olevasta taulukosta löydät suosittuja palveluita, joissa voit tienata helppoa rahaa täyttämällä maksettuja kyselyitä.

SivuLisätiedotArvostelu
TolunaKorvaus 3-5 € / kysely
Nielsen KuluttajapaneeliTienaa noin 100-200 €/kk täyttämällä kyselyitä.
MielipidemaailmaArvonta 1000 € palkinto
ClixsenseVkobonukset jopa 50-100 €
VaikuttajapaneeliKorvaus 0,50 – 1,50 € / kysely
Discshop-raatiHieman vanhan

 

2. Mainosten ja linkkien klikkailu

Tämä on toinen kätevä tapa tehdä taskurahaa tai jopa vähän enemmänkin lisätuloa. Mainosten klikkailussa ideana on klikata mainoksia, joista maksetaan palkkio per klikattu mainos. Palkkiot ovat usein vain muutaman sentin / mainos, mutta niitä pystyy klikkailemaan aika monta tunnissa!

SivuArvostelu
ySense

Neobux

Muita tapoja miten tienata rahaa kotona

Nämä kaksi aiempaa tapaa ovat minun suosikkejani, jos haluaa nopeasti rahaa, eli se sopii kärsimättömille henkilöille. Niissä ansaintatavoissa tulee nopeasti katto vastaan tuntipalkalle. Jos tavoitteet on korkealla, niin silloin kannattaa ajatella asiaa enemmän liiketoimintana. Sen ei tarvitse olla "vakavaa bisnestä", vaan idea on että ei tehdä pelkästään töitä, vaan jotain jolla on suurempi merkitys, eli oma liiketoiminta.

Miten rakennan yksinkertaisen liiketoiminnan netissä?

Paljastan sinulle todella yksinkertaisen mallin. Se on jopa niin yksinkertainen, että ihmettelet miksi edes kutsun sitä liiketoiminnaksi. Haluan pitää esimerkin yksinkertaisena, koska haluan todistaa että kuka vaan pystyy rakentamaan kannattavan nettiliiketoiminnan ilman aikaisempaa kokemusta. Tässä se tulee kaikessa yksinkertaisuudessaan.

  1. Mene Facebookiin ja etsi paikkakuntasi lähimpiä ostetaan/myydään/annetaan -ryhmiä.
  2. Seuraa niitä ja kyttää erityisesti annettavia tuotteita. Ole hereillä ja ilmoittaudu noutamaan ne.
  3. Nouda tuotteet, valokuvaa ne ja laita myyntiin esim. Tori.fi -palveluun tai vastaavaan.
  4. Hinnoittele ne sopivasti, kirjoita hyvä kuvausteksti ja ole aktiivinen kun kyselyitä tulee.

Facebookin myydään / ostetaan / annetaan -ryhmät

Kuvittele, jos saat viikon aikana käytyä 10 esinettä ilmaiseksi ja myyt niistä puolet 5 € hintaan ja puolet 10 € hintaan saman viikon aikana. Olet tehnyt viikossa 75 € ylimääräistä rahaa!

Mikä parasta, sinulla ei ole mitään riskiä, koska et ole maksanut tuotteista mitään. Pahimmassa tapauksessa sinulle jää nämä tavarat pyörimään hetkeksi nurkkiin, mutta se ei ole kovin suuri katastrofi.

Muista, että jostain kaikki on aloitettava. Itse kun olin lapsi, niin piirsimme kaverin kanssa Pääsiäiskortteja ja möimme niitä kerrostalon parkkipaikalla 1-5 markan hintaan, kun talon asukkaat palasivat töistä. Se oli minun bisnesurani aloitus.

Jos haluat tietää muita tapoja tehdä rahaa netissä, niin lue artikkelini: Miten tienata rahaa – 12 tapaa ansaita enemmän vuonna 2018.